Playa Band

BIOGRAFI

Grupi PLAYA u krijua nga Michael Goodman në vitin 1997. Në atë kohë Michael Goodman ishte një producent i suksesshëm muzikor me shumë disqe Gold dhe Platinum. Michael ishte gjithashtu kompozitor dhe producent për shumë hite të Radios Number One. Më 20 janar 1998, PLAYA nënshkroi kontratën e artistit me WARNER MUSIC FINLAND.

Edhe sot e kësaj dite PLAYA vazhdon të ofrojë standard të lartë në performancën Live. Në vitet e fundit, PLAYA kishte shumë këngë në listën zyrtare të Spotify. (6 këngë). Kënga “Mitä Vaan” feat Jesper arriti në vendin e tretë në Listën Zyrtare Spotify. Kënga “Lokakuu” feat. Jesper arriti në vendin e pestë në Listën Zyrtare të Spotify.

Bon Jovi EXPERIANCE është një prodhim i Lartë/PLAYA i një Tribute Bon Jovi. Ekipi i produksionit PLAYA u përpoq të qëndronte pranë tingullit dhe këngëve origjinale nga Bon Jovi, dhe në të njëjtën kohë duke shtuar një nivel shumë të lartë të performancës Live! Kjo rezultoi si “Eksperienca e shkëlqyer e Bon Jovi” tregoi se shumë fansa të Bon Jovi janë shumë të lumtur ta shohin dhe shijojnë muzikën e tyre!

Anëtarët aktualë të PLAYA:

Ned Cavlek/Këngëtari kryesor
Jesper Anttonen/Këngëtari kryesore
Ado Gaco/Bateri dhe perkusione
Lauri Nurmela/Tastierë
Michael Goodman / Kitara kryesore / Udhëheqësi i grupit