Eugent bushpepa

BIOGRAFI

Eugent Bushpepa është një këngëtar dhe autor këngësh shumë i njohur në Shqipëri dhe në botë. Ai u bë i njohur si fituesi i sezonit të 56-të të Festivalit të Këngës në vitin 2017, me këngën e tij “Mall”. Pas kësaj, ai përfaqësoi Shqipërinë në Eurovizionin e vitit 2018 me këngën “Mall”, ku arriti një pozicion të mirë në vendin e 11-të në finale. Eugent Bushpepa ka një zë të fuqishëm dhe të ndjeshëm dhe këndon në gjuhën shqipe dhe anglisht. Ai është një këngëtar me stil dhe personalitet të veçantë dhe është një shembull frymëzimi për shumë të rinj në Shqipëri dhe në botë.