Menan Kiseri

BIOGRAFI

Menan Keseri është lindur në Prizren ku edhe nga filloi rrugëtimin e tij në fushën e muzikës. Prej vitit, 1992 ai jeton në Finlandë ku edhe vazhdon të merret muzikën por jo vetëm, ai njihet për karrierën e tij  në liceun artistik për degën e violinës në Prizren edhe Finlandë. Karriera e tij është e larmishme pasi emri i Menan Keserit lakohet si kompozitor, orkestrues edhe  producent. Pjesëmarrës në shumë festivale Rock, Blues dhe Jazz si edhe autor i shumë këngëve dhe veprave muzikore si në Kosovë ashtu edhe në Europë. Ja vlen të përmendet bashkëpunimi dhe realizimi i albumit me një nga perkusionistet më të njohur në botë Okay Temiz!

Anëtarët e Bandit :

Menan Keseri –  Kitarë & Vokalist

Lauri Nurmela – Keyboards (Njëri nga Jazz pianiste më të mirë në Finlandë ku edhe është shpallur 2 herë si Jazz pianisti më i mirë në Finlandë.)

Rino Hoxha – Bass   (Një ndër basistët më të mirë Shqiptar)

Fatlinde (Paja) Dehiri – Drums. (Një nga rock drumerat më të mirë Shqiptare)

Veton Hisari –  Kitarist (Një kitarist tepër i talentuar)