Bëhu Vullnetar

Çdo vit kërkojmë vullnetarë për të na ndihmuar me një shumëllojshmëri aktivitetesh. Nuk është e nevojshme të keni eksperiencë për t’u bërë vullnetar. Thjesht plotësoni formularin dhe ne do tju kontaktojm sa më shpejtë!

Faleminderit!