rock & BLUES

AKADEMIA

Academy of Rock and Blues është një akademi muzikore për të gjitha nivelet e aftësive, moshat dhe aspiratat muzikore. Me studentë që variojnë nga të vegjëlit tek të rriturit, Academy of Rock and Blues është vendi ku studentët e muzikës rriten në muzikantë të vërtetë.

rock & BLUES

subscribe

Prizren Rock & Blues Music Festival do të zhvillohet në datën 10&11 Qershor 2023, në ITP Park Prizren. Ky edicion i pare i festivalit do të jetë i hapur për të gjithë pjesëmarrësit.

rock & BLUES

SUBSCRIBE

Prizren Rock & Blues Music Festival do të zhvillohet në datën 10&11 Qershor 2023, në ITP Park Prizren. Ky edicion i pare i festivalit do të jetë i hapur për të gjithë pjesëmarrësit.

NEWS

LAJME

NEWS

LAJME