rock & BLUES

RRETH NESH

Shoqata “Melodia e Rock&Blues në turizëm” është një organizatë jofitimprurëse e dedikuar ruajtjes së trashëgimisë dhe historisë së muzikës rock&blues në rajonin e Ballkanit Perëndimor, duke njohur dhe vlerësuar arritjet, edukuar të rinjtë, rrjetëzuar artistët/grupet dhe promovuar nëpërmjet tingujve Rock dhe Blues, potencialet turistike të qyteteve

rock & BLUES

RRETH NESH

Shoqata “Melodia e Rock&Blues në turizëm” është një organizatë jofitimprurëse e dedikuar ruajtjes së trashëgimisë dhe historisë së muzikës rock&blues në rajonin e Ballkanit Perëndimor, duke njohur dhe vlerësuar arritjet, edukuar të rinjtë, rrjetëzuar artistët/grupet dhe promovuar nëpërmjet tingujve Rock dhe Blues, potencialet turistike të qyteteve

rock & BLUES

Objektivat e shoqates:

• Rritja dhe forcimi i bashkëpunimit rajonal, duke kontribuar në unitetin dhe progresin midis qyteteve;

• Zhvillimi i një festivali rajonal/ndërkombëtar sipas standarteve më të larta të muzikës rock and blues në Prizren;

• Edukimi dhe informimi rreth artistëve dhe grupeve Rock&Blues në qytetet e rajonit të Ballkanit Perëndimor dhe jo vetëm;

• Njohja, ruajtja, promovimi i turizmit, edukimi dhe nxitja e muzikës Rock&Blues në rajonin e Ballkanit Perëndimor dhe më gjerë;

• Promovimi dhe zhvillimi i sektorit të turizmit kryesisht turizmit malor, trashëgimisë kulturore dhe kulinarisë duke sjellë në qytetin e Prizrenit të gjithë dashamirësit dhe të apasionuarit e muzikës rock&blues nga e gjithë bota;

• Krijimin e një platforme për rrjetëzimin e artistëve dhe grupet muzikore të afirmuar dhe të rinj për të bashkëpunuar në promovimin dhe zhvillimin e shoqatës dhe projekteve të saj;

• Inkurajimi dhe frymëzimi i një brez të ri artistësh të muzikës Rock&Blues;

• Promovimi i veprimtarive me natyrë artistike, historike dhe të trashëgimisë kulturore;
• Të shërbejë si gjenerues i një energjie të fortë pozitive që bashkon njerëzit, duke i frymëzuar më tej dhe duke i bërë të besojnë se harmoninë e krijojmë ne vetë.

rock & BLUES

Objektivat e shoqates:

• Rritja dhe forcimi i bashkëpunimit rajonal, duke kontribuar në unitetin dhe progresin midis qyteteve;

• Zhvillimi i një festivali rajonal/ndërkombëtar sipas standarteve më të larta të muzikës rock and blues në Prizren;

• Edukimi dhe informimi rreth artistëve dhe grupeve Rock&Blues në qytetet e rajonit të Ballkanit Perëndimor dhe jo vetëm;

• Njohja, ruajtja, promovimi i turizmit, edukimi dhe nxitja e muzikës Rock&Blues në rajonin e Ballkanit Perëndimor dhe më gjerë;

• Promovimi dhe zhvillimi i sektorit të turizmit kryesisht turizmit malor, trashëgimisë kulturore dhe kulinarisë duke sjellë në qytetin e Prizrenit të gjithë dashamirësit dhe të apasionuarit e muzikës rock&blues nga e gjithë bota;

• Krijimin e një platforme për rrjetëzimin e artistëve dhe grupet muzikore të afirmuar dhe të rinj për të bashkëpunuar në promovimin dhe zhvillimin e shoqatës dhe projekteve të saj;

• Inkurajimi dhe frymëzimi i një brez të ri artistësh të muzikës Rock&Blues;

• Promovimi i veprimtarive me natyrë artistike, historike dhe të trashëgimisë kulturore;
• Të shërbejë si gjenerues i një energjie të fortë pozitive që bashkon njerëzit, duke i frymëzuar më tej dhe duke i bërë të besojnë se harmoninë e krijojmë ne vetë.

10 & 11 JUNE 2023

PRIZREN ROCK & BLUES MUSIC FESTIVAL

Festivali Rock& Blues në qytetin e Prizrenit është frymëzuar nga vetë fillimet e muzikës rock dhe blues në Kosovë duke pasur parasysh elementet e përbashkëta të muzikës popullore, të kujtesës, historisë, ndjenjës sublime të dashurisë dhe revoltës.  Me qëllimin e vetëm për të promovuar potencialin tonë turistik, përmes Festivalit të Muzikës Rock and Blues në Prizren do të sjellim në skenë grupet dhe artistët më të njohur kombëtar/rajonal dhe ndërkombëtar të  muzikës rock dhe blues.

10 & 11 JUNE 2023

PRIZREN ROCK & BLUES MUSIC FESTIVAL

Festivali Rock& Blues në qytetin e Prizrenit është frymëzuar nga vetë fillimet e muzikës rock dhe blues në Kosovë duke pasur parasysh elementet e përbashkëta të muzikës popullore, të kujtesës, historisë, ndjenjës sublime të dashurisë dhe revoltës.  Me qëllimin e vetëm për të promovuar potencialin tonë turistik, përmes Festivalit të Muzikës Rock and Blues në Prizren do të sjellim në skenë grupet dhe artistët më të njohur kombëtar/rajonal dhe ndërkombëtar të  muzikës rock dhe blues.

rock & BLUES

subscribe

Prizren Rock & Blues Music Festival do të zhvillohet në datën 10&11 Qershor 2023, në ITP Park Prizren. Ky edicion i pare i festivalit do të jetë i hapur për të gjithë pjesëmarrësit.

rock & BLUES

SUBSCRIBE

Prizren Rock & Blues Music Festival do të zhvillohet në datën 10&11 Qershor 2023, në ITP Park Prizren. Ky edicion i pare i festivalit do të jetë i hapur për të gjithë pjesëmarrësit.

NEWS

LAJME

NEWS

LAJME

ROCK & BLUES

FAQS

socials

SPONSORS

ROCK & BLUES

faqs