Blues Beatles

BIOGRAFI

Blues Beatles filluan gjatë pushimeve të provave të Today, ku këngëtari Marcos  merrte kitarën  e tij dhe luante këngët e Beatles në ritmet e Blues. Grupi ka punuar dhe ripunuar shumë këngë të ndryshme, por në repertor mbeten vetëm ato që tingëllojnë natyrshëm në vesh. Shumica e melodive vokale mbahen në formën e tyre origjinale, por të interpretuara me zërin unik të Marcos Vianës, në një mënyrë jo modeste dhe të ndjerë.

Pas publikimit të CD-së debutuese të mirënjohur, Get Back to The Blues, dhe 9 turneve ndërkombëtare (në Amerikën e Veriut dhe Evropë), grupi regjistroi në 2019 CD-në e tyre të dytë, Let It Blues, në AS Studios, Brazil.  Interpretimi i tyre i A Hard Day’s Night arriti një milion shikime në vetëm një javë. Blues Beatles bëhen gjithmonë një “sensacion i menjëhershëm” kudo që shkojnë dhe luajnë si në SHBA, Danimarka, Brazil, Rio de Janeiro si edhe së fundmi në Kosovë.

Antarët e Blues Beatles: Marcos Viana, Flavio Naves, Lancaster Ferreira,

Bruno Falcão dhe Fred Elbi.

Social Media:

www.bluesbeatles.com
[email protected]